Het einde van 2020 is in zicht. Met een hopelijk nog volgeboekte kerstperiode voor de deur is het ook de tijd om na te gaan denken over de invulling van het nieuwe jaar. Vanuit verschillende hoeken vernemen wij dat gelukkig ook de boekingen voor de zomer van 2021 al binnen komen. De verwachting bestaat dan ook dat in 2021 de vakantiegangers de weg weer weten te vinden naar de Nederlandse campings en vakantieparken. 

Helaas hebben we ook aankomend jaar nog rekening te houden met maatregelen omtrent het coronavirus. Al zouden bijvoorbeeld de restaurants weer open mogen, dan zal dit naar alle waarschijnlijkheid onder strenge voorwaarden zijn.

Wat kan er nog wel?

Door gebruik te maken van mobiele concepten kunt u uw gasten beter spreiden, en kunt u toch de gewenste horeca en service faciliteiten bieden.
Multiwagon heeft hiervoor diverse mobiele oplossingen ontwikkeld. Deze oplossingen zijn goed voor het servicemodel, en verhogen natuurlijk ook de omzet.
Denk bijvoorbeeld aan een mobiele receptie, koffie to go, uitgifte van complete maaltijden, ijsverkoop, een pizza take away met pizza trailer, lunches, etc.

Virtuele live tour bij ons in de showroom

Juist in deze tijd denken wij graag met u mee om mogelijkheden en kansen te benutten. Om u kennis te laten maken met Multiwagon nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom middels een virtuele live tour. Een tour langs al onze modellen via een videoverbinding met MS Teams, Whatsapp of Zoom.

Stuur uw aanvraag via het contactformulier op onze website www.multiwagon.com/contact/ naar ons toe of stuur een mail naar info@multiwagon.com.

Via deze weg wensen wij u hele fijne feestdagen toe en een gezond en kansrijk 2021.

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: