Automatisering staat binnen de verblijfsrecreatie al jaren hoog op de agenda. Wij zagen echter dat dit thema binnen de dagrecreatie afgelopen jaren minder prominent aanwezig was. Maar met de gebeurtenissen van afgelopen jaar is automatisering voor beide sectoren een echte must geworden. Hier spelen wij op in met een totaalpakket voor de automatisering van dagrecreatie. Met dit pakket kun je in één keer de automatiseringsslag maken, zonder afhankelijk te zijn van verschillende aanbieders van steeds een deel hard- of software.

Alle belangrijke functionaliteit in één pakket

Binnen de dagrecreatie heeft men te maken met vele facetten voor het goed laten verlopen van dagrecreatieactiviteiten. Het pakket biedt hiervoor de volgende functionaliteiten:

  • Online aanbod van alle faciliteiten, activiteiten en ruimtes
  • Online bestellen en betalen zonder tussenkomst van een medewerker
  • Samenstellen van meerdaagse arrangementen
  • Eenvoudig van offerte naar factuur
  • Personeelsplanning direct gekoppeld aan de activiteiten
  • Handige activiteiten agenda
  • Facilitair management, t.b.v. onderhoud materialen en schoonmaak
  • Voorraadbeheer

Laagdrempelige oplossing

Dankzij het SaaS model kunnen wij een laagdrempelige oplossing bieden die gemakkelijk te implementeren is. Hierbij kan het gedeelte voor online reserveren als standalone oplossing worden opgeleverd, waardoor ingrijpende aanpassingen aan jouw bestaande website niet nodig zijn.

Met EveryOffice kun je elke mogelijke faciliteit, activiteit en ruimte online aanbieden. Maak hierbij relevante combinaties en biedt deze aan als arrangement, waarbij je de keuze hebt om deze als optie of als directe reservering door te zetten. Zo bied je eenvoudig kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of vrijgezellenfeesten aan.

Eenvoudig en snel je dagplanning op orde

Regel jouw dagplanning met de nieuwe activiteiten agenda: Hierin heb je een visueel overzicht van alle komende activiteiten en kun je activiteiten slepen en bewerken. Zo optimaliseer je in één handig overzicht de dagplanning.

Diverse hardware mogelijkheden

Profiteer van de directe koppeling met onze diverse hardware mogelijkheden. Zo kan met onze hardware voor toegangscontrole, in de vorm van elektronische sloten en tourniquets, de toegang tot een faciliteit geheel worden geautomatiseerd.

Meer weten over deze noviteit? Ga naar > www.parkvandetoekomst.nl/dagrecreatie

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: