De experts in leisure van Pleisureworld en Midpoint Brabant House of Leisure slaan voor het eerst de handen ineen bij de organisatie van een 3-daagse Inspiratie Tour rondom de Euro Attractions Show (EAS) in Berlijn. Van maandag 25 september tot en met woensdag 27 september kunnen ondernemers zich laten onderdompelen in de laatste innovaties en allernieuwste trends in leisure. Een inspirerend programma op de beursvloer wordt gecombineerd met exclusieve bedrijfsbezoeken, behind the scenes, media exposure en netwerkmomenten.

Record aantal bedrijven & innovaties op de Euro Attractions Show

De grootste jaarlijkse Europese conferentie en trade show voor de attractie industrie, de Euro Attractions Show (EAS), georganiseerd door IAAPA, vindt 24 tot en met 28 september 2017 plaats in Berlijn. Meer dan 500 bedrijven presenteren zich in zes beurshallen van Messe Berlin. Exclusief voor de deelnemers aan de 3-daagse Inspiratie Tour is bovendien een extra innovatie tour op de beursvloer georganiseerd.

Berlijn als bruisend centrum voor leisure innovaties

Berlijn staat bol van leisure innovaties. De 3-daagse Inspiratie Tour combineert het bezoek aan de EAS daarom met tal van best practices. Bedrijfsbezoeken en behind the scenes zijn er onder andere bij Erlebnis-Zoo Hannover, Karls Erlebnis-Dorf, SpielBau Design Studio en het nieuwste leisure concept van Merlin Entertainments, Little Big City Berlin.

Samenwerking Pleisureworld en House of Leisure bundelt voordelen voor ondernemers

Leisure experts Raymond Oude Groen van House of Leisure en Hans van Leeuwen van Pleisureworld bundelen hun krachten. Zowel House of Leisure als Pleisureworld staan bekend om de organisatie van inspirerende programma’s in binnen- en buitenland. Niet eerder was er zoveel expertise en kennis bij de organisatie van een Inspiratie Tour. Dit resulteert in tal van voordelen voor deelnemers, waaronder de mogelijkheid tot het verkrijgen van een subsidie.

Over Midpoint Brabant House of Leisure

Het House of Leisure is het fysieke en virtuele knooppunt voor leisure ondernemers, die samenwerken aan de businessmodellen van de toekomst. Gevestigd in de inspirerende Leerfabriek KVL in Oisterwijk werken ondernemers, onderwijs en overheid samen aan nieuwe leisure programma’s en initiatieven. Ontwikkelen en ontmoeten staat daarbij centraal.

Over Pleisureworld

Met trendwatcher en adviseur in leisure Hans van Leeuwen aan het roer is Pleisureworld als adviesbureau al meer dan vijftien jaar dé inspiratiebron voor recreatie en toerisme in binnen en buitenland, met als doel het inspireren en adviseren van recreatieondernemers, toeleveranciers en toeristische organisaties. Pleisureworld is tevens mediapartner van IAAPA.

Over de 3-daagse Inspiratie Tour (EAS) Berlijn

Inschrijving voor de 3-daagse Inspiratie Tour (EAS) Berlijn is geopend via https://pleisureworld.nl//pleisureworld.nl/event/3-daagse-inspiratie-tour-eas-berlijn/ Daar is tevens meer uitgebreide informatie over het programma te vinden.

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: