Upgrade de beleving van een vakantie-accommodatie met servies!

Wegter Recreatie presenteert nieuwe inventarispakketten voor vakantiewoningen en catalogus 2021

Op een vakantiepark of camping draait het tegenwoordig 120% om beleving. Veel vakantie-accommodaties laten nog een belangrijk component voor beleving liggen, namelijk die van het serviesgoed en huishoudelijk inventaris. Juist op een plek waar de consument méér luxe wil ervaren als thuis en omdat het gezamenlijk tafelen belangrijke momenten in de vakantie zijn. Wegter Grootverbruik wil het management van een vakantiepark ontzorgen met topkwaliteit assortiment waarmee ze het verschil kunnen maken. Voor 2021 zijn er drie nieuwe inventarispakketten samengesteld in drie segmenten, te combineren met kleurrijk of juist wit servies. In de jaarcatalogus is het volledige aanbod gebundeld en binnenkort lanceert Wegter deze officieel.

“Serviesgoed en de kwaliteit van badkamer- en keukeninventaris geeft een belangrijke bijdrage aan de totaalbeleving van een vakantie-accommodatie,” vertelt Annemarie ter Grote, accountmanager Recreatie bij Wegter. “Toch wordt dit qua investering bij de inrichting van een bungalow, safaritent of appartement vaak onderbelicht. Het samenzijn op vakantie zoals bijvoorbeeld tijdens het ontbijt of barbecue zijn vaak onvergetelijke momenten. Er kan absoluut een upgrade in de beleving worden doorgevoerd.” Marc Wegter vult aan: “Hoe meer beleving de gast ervaart, hoe hoger de prijskwaliteit beleving. Een investering in het inventaris maakt dat accommodaties zich kunnen onderscheiden en uiteindelijk een hogere prijs kunnen vragen.”

Voor de recreatiesector heeft Wegter drie inventarispakketten samengesteld. “Onze jarenlange ervaring hebben we zo gecombineerd in ‘Simplicity’, ‘Clarity’ en ‘Infinity’,’’ verduidelijkt Ter Grote. “In het Simplicity-pakket is het serviesgoed van Budgetline opgenomen en bijvoorbeeld een eenvoudige afvalemmer. In het Infinity-pakket is een Lux-servies opgenomen, dit heeft een heel andere uitstraling en een touchbin afvalemmer van Brabantia.” Maar een wit servies behoort niet alleen tot de mogelijkheden, ook combinaties met het kleurrijke Palmer of Maastricht Porselein. “Zo is voor een locatie aan het strand het Palmer Beach servies passend en bij een bosrijke locatie het Palmer Earth. We proberen altijd maatwerk te leveren.”

Wegter Grootverbruik heeft een wereldwijde kijk op de inkoop van servies en inventaris. “We combineren A-merken met eigen drie eigen serviesmerken,” gaat Wegter verder. “Als bedrijf zijn we bijna 100 jaar actief en kennen de wereldwijde trends en mogelijkheden als geen ander. We onderscheiden ons daarnaast door een uitmuntende eigen logistiek en een magazijn met 6000 artikelen op voorraad. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons ook hoog in het vaandel. We werken veel samen met sociale werkplaatsen voor het verpakken van onze producten en geven zo velen kansen op de arbeidsmarkt.

Wegter levert binnen de recreatiesector aan de grootste vakantieparkmerken. “Voor Landal Greenparks maakten we een eigen signatuurservies dat alle verschillende parken via een speciale webshop direct bij ons (bij)bestellen. Interessant is ook onze Palmer Ecogres lijn. Deze is gemaakt van gerecycled klein met een state-of-the-art technologie. Deze lijn past uitstekend bij parken die zich in op het gebied van duurzaamheid willen onderscheiden!”

Binnenkort presenteert Wegter haar nieuwe inventarispakketten en de catalogus Recreatie 2021. Heeft u interesse? Stuur een bericht naar a.tergrote@wegter.nl en dan sturen we u deze digitaal of geprint toe!

Simplicity
Infinity
Clarity

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.