award

Tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg werden negen noviteiten in de recreatiesector aan het publiek gepresenteerd. Op basis een publieksstemming tijdens de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg, en het oordeel van een vakjury zijn vier producten verkozen voor de finaleronde. Op maandag 17 november wordt uit deze vier finalisten, de winnaar van de Pleisureworld Noviteiten Award bekend gemaakt.

De finalisten zijn: (in willekeurige volgorde)

De Memo van YALP
Een interactieve speelvoorziening waarin spelen en leren wordt samengebracht. Het systeem is van afstand aanstuurbaar.

Stratech Booking
Het bijzonder intuïtieve boekingssysteem van Stratech; speciaal voor kleinere bedrijven, via tablet te beheren, en flexibel met o.a. de koppeling van bezetting aan arrangementen.

De Waterflike van Vadesto
Een waterfiets voor 6 tot 12 personen met een compleet nieuwe aandrijving, die internationaal wordt gepatenteerd.

Het Grotavontuur van Action Equipment & Services
Er zijn de afgelopen jaren veel ontwikkelingen geweest rondom klimmuren. Met ‘Het Grotavontuur’ voegt AES nu ook het element speleologie toe aan de klimervaring.

De prijs voor beste innovatie van 2014 zal worden uitgereikt op maandag 17 november tijdens de Nationale Netwerk Lunch op de recreatievakbeurs Gorinchem. De vier finalisten tonen hun product ook op de beursvloer in de innovatiestand van Pleisureworld.

De winnaar ontvangt naast de prestigieuze award een geldprijs van € 1.000-. Daarnaast zorgt het winnen van de Award voor de nodige exposure op de recreatievakbeurzen in Gorinchem en Venray en in de vakmedia.

De vakjury bestond dit jaar uit: Juryvoorzitter Erik Hordijk (Borging Online), Reinoud van Assendelft de Coningh (adviesbureau voor leisure en cultuur), Max van Leeuwen (Leo Groote Instituut) en Walter Jonker (Pretwerk.nl).

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: