Smart Playground

De beroemde sprookjes van Hans Christian Andersen – De Kleine Zeemeermin, Het Lelijke Eendje én De Tondeldoos – zijn favoriet bij kinderen en volwassenen over de hele wereld.

KOMPAN heeft een nieuwe reeks speeltoestellen voor kinderen in de leeftijd tot 8 jaar ontwikkeld waarin deze fascinerende sprookjesthema’s van Hans Christian Andersen op innovatieve wijze gecombineerd worden met virtuele en interactieve spelervaringen. Door het toevoegen van een digitaal speelniveau wordt er met de SMART Playground™ buiten een omgeving gecreëerd waar fysieke, sociale en intellectuele ontwikkeling plaats kan vinden en waarbij kinderen en volwassen (inter-)actief samen zijn.

Via QR-codes op het speeltoestel kunnen de Hans Christian Andersen PlayGate Apps (5) gratis worden gedownload. De apps zijn ook beschikbaar in de AppStore en GooglePlay. De apps geven in woord en geluid, in 16 verschillende talen, het sprookje weer en moedigt zo aan tot voorlezen, meelezen of zelfstandig lezen. Daarnaast krijgt de gebruiker, vrijblijvend en gratis toegang tot een volledig universum van leerzame games gebaseerd op de sprookjes. Het resultaat is een grensverleggende productlijn – een SMART PLAYGROUNDTM

SMART PLAYGROUND van KOMPAN was deelnemer aan de Pleisureworld Award 2014.

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: