China krijgt vakantieparken naar Hollands model

Elst, woensdag 13 mei 2015 – Pleisureworld heeft de ontwikkelingen in kaart gebracht van de camping en bungalowsector in China. Wat blijkt? De sector is booming! Echter laat de kwalitatieve uitvoering van vakantieparken op dit moment te wensen over. Hoe kunnen wij met onze expertise uit Nederland ondernemers daar helpen? Pleisureworld heeft een traject uitgezet om de kennis in ons land te bundelen. Op woensdag 20 mei a.s. worden de eerste resultaten van het onderzoek door Vincent Frequin gepresenteerd bij de netwerkmeeting “West Meets East” bij Oriënt Plaza te Nijmegen.

West Meets East
De bijeenkomst van 20 mei a.s. staat in het teken van interregionaal en mondiaal zakendoen, met bijzondere aandacht voor China. De avond bestaat uit een lezingenprogramma van ondernemers die vertellen over hun ervaringen in het buitenland. Eén van de genodigden is ook Ramon van Reine (ACSI), bekend uit de recreatiewereld van het kamperen. De organisatie is in handen van Business Media4All en de avond is inclusief walking diner, interviews en meet & greets.

Lancering onderzoeksrapport
Pleisureworld publiceert binnenkort de volledige onderzoeksresultaten middels een uitvoerig rapport. Om tot de uitwerking te komen zijn in opdracht van Hans van Leeuwen, trendwatcher & expert in leisure, diverse experts ingeschakeld die enkele weken China hebben doorkruist op zoek naar de laatste ontwikkelingen, juiste partners, stakeholders, brancheorganisaties en met name de kwaliteit van resorts en campings. Ook binnenkort vertrekken enkele relaties om de camping beurs in Shanghai te bezoeken.

Nationale Netwerk Lunch thema China
De jaarlijkse Nationale Netwerk Lunch die traditioneel in het najaar wordt gehouden tijdens Recreatie Vakbeurs Gorinchem, staat geheel in het teken van China en vindt plaats op maandag 23 november. Doel is het samenbrengen van een groot relatienetwerk van Nederlandse recreatiebedrijven met exportmogelijkheden naar China en mogelijkheden te creëren voor samenwerking met Chinese partners.

Meer informatie
Geïnteresseerden die zich aan willen melden voor de West Meest East bijeenkomst op woensdag 20 mei kunnen zich aanmelden via de website. Meer informatie over de Nationale Netwerk Lunch kunt u opvragen via info@pleisureworld.nl. Via dit emailadres is het tevens mogelijk om het onderzoeksrapport te bestellen. Bekendmaking kosten en leveringsdatum volgen later.

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: