Denkt u dat u in aanmerking komt voor het winnen van de Pleisureworld Noviteiten Award 2014? Meld uw product of dienst dan nu aan! U heeft nog slechts 10 dagen om uw noviteit in te schrijven en kans te maken op de aanmoedigingsprijs van maar liefst € 1.000,-.

Iedereen mag deelnemen!
Iedere ondernemer die in 2014 een nieuw product of dienst heeft gelanceerd of dat dit najaar nog gaat doen, is van harte uitgenodigd om deel te nemen. Alle aanmeldingen mogen in overleg hun noviteiten presenteren tijdens Recreatie Vakbeurs Hardenberg op het zogenaamde Pleisureworld Noviteiten Paviljoen. Aan u de taak om zoveel mogelijk publieksstemmen te verzamelen en de deskundige jury te overtuigen!

Bekendmaking van de winnaar
Tijdens de Nationale Netwerk Lunch op maandag 17 november maakt de jury de uiteindelijke, definitieve keuze wie zich winnaar mag noemen van de prestigieuze Pleisureworld Noviteiten Award. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door de Clip ‘n Climb; een fun climbing concept dat inzet op buitengewone belevingservaringen.

Aanmelden voor de Noviteiten Award
Leveranciers, uitvinders en ontwikkelaars die willen deelnemen aan de wedstrijd kunnen zich nog tot vrijdag 17 oktober 2014 inschrijven via info@pleisureworld.nl. Voor de winnaar is o.a. een geldprijs beschikbaar van € 1000,- en iedere deelnemer is bij voorbaat verzekerd van nationale publiciteit rondom het product. Meer informatie is te vinden via onze website.

Met vriendelijke groet,

Hans van Leeuwen, trendwatcher & expert in leisure

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: