Campplus

Sinds Rida en Jurian Brekelmans in oktober 2013 Camping Ruinen overnamen hebben zij het in korte tijd getransformeerd van een wat verlopen bedrijf tot een van de best geoutilleerde campings in de regio. In een half jaar tijd werden een stijlvol overdekt zwembad met afgescheiden peuterbad, een nieuw restaurant met lounge en een indoor speelruimte gebouwd. Op de camping werden 2 geheel nieuwe sanitairgebouwen gebouwd, een knuffelboerderij geopend en safaritenten geïnstalleerd.

Voor de volgende fase van de upgrade worden in het voorjaar van 2015 een aantal prive sanitair units van CampPlus geplaatst. Jurian: “Ik ben ervan overtuigd dat privé sanitair de toekomst heeft en ik verwacht in de toekomst helemaal op prive sanitair over te schakelen. Ik denk dat de 2 grote sanitair gebouwen die ik nu heb de laatste zullen zijn die ik ooit besteld heb.” Gevraagd waarom hij de keuze op CampPlus heeft laten vallen: “De uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De unit is heel degelijk en slim gebouwd en heel makkelijk schoon te houden. Daarbij is het stijlvol vormgegeven en past het uitstekend in ons natuurlijke landschap.”

CampPlus is blij met de samenwerking met Landclub Ruinen. Wietse Tjoelker, directeur van CampPlus: “Landclub Ruinen is een innoverend bedrijf dat kwaliteit als prioriteit stelt. Zij vervullen een voortrekkersrol in de regio en daarom verheugen we ons op de samenwerking, nu en in de toekomst.”

CategoryNoviteiten
Tags
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: