2 daagse reis door Nederland en België 23 – 24 oktober 2023

Bent u klaar voor een onvergetelijke reis langs inspirerende Glamping locaties in Nederland en België?  Ga dan op 23 en 24 oktober met ons mee!

Ontdek tijdens de tour meer dan tien adembenemende Glamping locaties in Nederland en België! Glamping heeft de wereld van verblijfsrecreatie in de afgelopen vijftien jaar compleet veranderd. Bungalowparken, pretparken, vakantieparken en zelfs hotelketens hebben ontdekt dat Glamping Big Business is! Mis deze unieke inspiratie tour niet, waar u samen met vijftig andere enthousiaste collega’s de allernieuwste trends in Glamping zult ervaren.

Tijdens deze bijzondere reis wordt u begeleid door niemand minder dan Richard Otten, de visionaire oprichter van Glamping.nl. Hij neemt u mee in de wereld van de laatste consumententrends, marketinggeheimen en de nieuwste opkomende merken in de verhuursector. Naast het ontdekken van een breed scala aan bijzondere accommodaties, krijgt u ook exclusief inzicht in het rendement, beheer en onderhoud van deze Glamping pareltjes.

Aanmelden is nu mogelijk, wees er snel bij, want de plekken vliegen razendsnel de deur uit! 

IMG_4304

Tijdens deze bijzondere reis wordt u begeleid door niemand minder dan Richard Otten, de visionaire oprichter van Glamping.nl. Hij neemt u mee in de wereld van de laatste consumententrends, marketinggeheimen en de nieuwste opkomende merken in de verhuursector. Naast het ontdekken van een breed scala aan bijzondere accommodaties, krijgt u ook exclusief inzicht in het rendement, beheer en onderhoud van deze Glamping pareltjes.

Mis deze kans niet om de nieuwste Outdoor-, Glamping- en Lifestyleconcepten te ontdekken! Meld u snel aan voor deze inspirerende reis inclusief Mystery Visits en speciale overnachtingen. Ontmoet collega-ondernemers, laat u inspireren door de verhalen van onze eigen ‘wijze’ recreatieondernemers, ontdek nieuwe accommodaties en leer alles over opkomende doelgroepen, zoals de trendy Flashpackers of de bewuste Healthy Hipsters.

Het programma zit boordevol unieke ervaringen en wordt georganiseerd door Pleisureworld in samenwerking met gastvrije locaties die deze speciale Glamping Tour mogelijk maken.

Voor meer informatie en om u aan te melden voor deze opwindende

Glamping 2-daagse in Nederland en België op 23-24 oktober 2023, kunt u terecht op onze evenementenpagina.

Wees er snel bij en verzeker uzelf van een plekje op deze bijzondere inspiratiereis vol unieke ervaringen!

Uitgelicht

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.