easylawn-plaatssites-bg

Creatieve kunstgras oplossingen

EasyLawn is gespecialiseerd in het maken  en verwerken van kunstgrasoplossingen in tuinen, op dakterrassen, als speelondergrond, als sportvloer en als private puttinggreen.  EasyLawn staat garant voor de perfecte  installatie van kunstgrasprojecten, klein en groot. We maken en verwerken uitsluitend kwalitatief zeer hoogwaardige en eerlijke producten die u jarenlang zorgeloos plezier geven met aan het nieuwe gazon, speelveld, mini hockeyveld of puttinggreen. Wij vinden dat we misschien wel het beste kunstgras (wat nu verkrijgbaar is in heel Europa) maken en verwerken, en doen dat tegen de allerscherpste tarieven! We laten ons graag vergelijken en zouden u uiteraard heel graag van dienst zijn.

Vrijblijvend advies

Een legplan maken helpt niet alleen fouten te vermijden. Het bespaart uiteindelijk geld, tijd, overbodige arbeid en ergernis. Met behulp van een goed plan weet u van tevoren exact waar u aan toe bent. Onze ervaren adviseurs staan vrijblijvend voor u klaar met advies en een prijsopgave. Bel gerust voor een afspraak. Voor een afspraak in: +31 23 30 400 18

Deskundig en vrijblijvend

EasyLawn doet er alles aan om van uw speel-, sportveld of tuin een zorgeloze en voortdurend fraaie plek te maken. EasyLawn adviseert, ontwerpt, onderhoudt, repareert en verzorgt de aanleg (met gecertificeerde installateurs door heel Nederland, België en Duitsland). Graag maken wij een afspraak bij u op locatie om te inventariseren wat uw wensen zijn. Op basis van uw wensen, uw budget en de mogelijkheden brengen wij vrijblijvend een advies uit en maken wij een prijsopgave.

Projectbegeleiding

De aanleg of renovatie van kunstgras als een speelondergrond in een speeltuin of als een sportveld is vaak een gecompliceerde klus. Bij de uitvoering zijn meestal partijen uit meerdere disciplines betrokken. Denk aan een bouwkundige aannemer, een grondwerker, een stratenmaker, een speeltoestellenbouwer en een hovenier. Het aansturen van al deze partijen vraagt veel tijd. U kunt ons inhuren om omvangrijke projecten te begeleiden.  Voor u als opdrachtgever een hele zorg minder.

Garantie

EasyLawn geeft garantie op verkleuring en UV degradatie. De garantie is afhankelijk van de hoeveelheid zonlicht op de plek, waar het kunstgras is geïnstalleerd. In het zuiden van de wereld is het immers warmer dan in het noorden. Wanneer het kunstgras in de Benelux is aangelegd door een gecertificeerd  kunstgrasinstallateur van EasyLawn, hanteren wij een garantieperiode van 10 jaar op al ons kunstgras.

Wilt u onze installatiefilm bekijken klik dan hier: https://youtu.be/eYA5yEzgZR8

Hierbij ook een link naar ons kunstgras magazine met hierin handige informatie en tips.
https://pleisureworld.nl//www.easylawn-kunstgras.nl/Contact/Kunstgras-brochure.html

www.easylawn-kunstgras.nl

easylawn-tigerturf_vision_

easylawn-speeltuin

easylawn-snowdontigerturf

easylawn-plaatssites-bg

easylawn-golf

easylawn-15-luzula-serenity-2

CategoryNoviteiten
Tags
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: