Avontuurlijke speeltoestellen en meedenkend vermogen van Eibe versterken unieke onderscheiding van RCN

Eibe Benelux bedenkt, realiseert, beheert en inspecteert speeltoestellen. Ook ontwerpen zij speelplaatsen voor de gemeentelijke markt, de leisure industrie en scholen. De wensen van klanten vormen de uitdagingen van de medewerkers. RCN Vakantiepark de Flaasbloem kiest, mede daarom, al jaren voor de kwaliteit en bijzondere speelconcepten van Eibe, het bedrijf dat staat voor speel- en sportplezier voor iedereen.

RCN Vakantiepark de Flaasbloem besloot hun park met bijzondere speeloplossingen te verrijken, hierbij kozen zij al eerder voor de kwaliteit en speelwaarde van Eibe. Nu jaren verder, ontwikkelt Eibe nog steeds speeltoestellen voor het park. “Kortgeleden hebben zij hier weer een project opgepakt voor ons recreatiemeer waarbij zij de nieuwe ‘Robina’ lijn hebben verwezenlijkt. Toen wij deze lijn van Eibe voor het eerst zagen waren wij meteen verkocht. De houten lijn past perfect bij ons park, het is hip en natuurlijk”, geeft parkmanager Edward Nederend aan.
Eibe gelooft dat kinderen moeten worden uitgedaagd om te spelen en dat ouders vervolgens worden gestimuleerd om mee te doen. Deze denkwijze wordt toegepast bij de traditionele speeltuin in de buurt tot aan de gethematiseerde speeltoestellen binnen een pretpark of vakantiepark. “In ons park is het belangrijk dat alle doelgroepen worden uitgedaagd. Bij Eibe begrijpen ze onze wensen, hoe uiteenlopend de projecten of de doelgroep ook is”, vertelt de heer Nederend.

Milieubewuste oplossingen

Het vakantiepark is zich bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid en probeert hier in het park zo veel mogelijk op te letten. Bij Eibe worden de producten aan de hand van milieuvriendelijke aspecten geproduceerd. Zo bevestigd het onafhankelijke milieu-, ISO certificerings- en verbandmanagement regelmatig hen prestaties. De materialen van Eibe zijn onder andere 100% FSC en EMAS geregistreerd. “Een duurzame oplossing voor onze functie aan het water was dan ook een zeer geschikt project voor Eibe”, aldus Edward Nederend.

Interactie van Eibe bij ontstaan van concept wordt door klant gewaardeerd

De unieke onderscheiding van Eibe wordt door de branche erkent. Niet alleen het milieu aspect, maar ook de interactieve oplossingen en de service die het bedrijf biedt wordt goed ontvangen. “Wij doen al zo’n 20 jaar zaken met Eibe en zouden dit niet anders willen. Er wordt goed gekeken naar de lokale situatie van de klant, de interactie die er gezocht wordt voor de kinderen en de follow-up van de projectontwikkeling is altijd erg snel en accuraat. Wij zijn met recht een tevreden klant”, laat de heer Nederend nog weten.

Neem contact op met Eibe

Wanneer u zich ook wilt onderscheiden en iets bijzonders wilt aanbieden aan uw klant, neem dan contact op met Eibe. Uiteraard zijn zij ook gespecialiseerd in de traditionele recht houten speeltoestellen of stoere metalen toestellen. Samen met u vertalen zij uw wensen naar een ontwerp tekening en adviseren u graag over de mogelijkheden. Met Eibe weet u dat succes binnen de recreatiebranche verzekerd is. Mail naar info@eibe.nl of neem contact op via 079-3610010.

Bron afbeeldingen: RCN Vakantiepark de Flaasbloem

CategoryBlog
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: