Gisteren, woensdag 28 november, vond het Network event of the year plaats, georganiseerd door Pleisureworld NRIT. Bijna 150 relaties kwamen bij elkaar bij Restaurant de Koperen Hoogte te Zwolle. Op het programma stonden enerverende sprekers die een voor een vertelden over unieke concepten en de weg naar hun succes. De middag werd voortgezet bij de Recreatie Vakbeurs te Hardenberg, waar men ook weer geïnspireerd raakte van de vele exposanten met een verbinding met deze branche.

De ochtend begon met een welkomstwoord door Hans van Leeuwen, Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar in Recreatie & Toerisme. Gevolgd door een presentatie van Hennie van der Most, over zijn ervaringen in de recreatie en toerismebranche op het gebied van ondernemen. Ook vertelde hij over zijn nieuwe concept van Speelstad Oranje en het geopende unieke, draaiende, mobiele restaurant Ufo. “Ik ben graag met unieke dingen bezig. En een draaiend restaurant welke je op elke plek kunt neerzetten was er nog niet. Op dit moment staat het restaurant in Rotterdam, wie weet waar het straks staat”, laat meneer van der Most weten. Ook het nieuwe concept van Speelstad Oranje belooft veel goeds. Van der Most vertelt: “Het is de bedoeling dat men daar ook kan gaan laser gamen, karten, en nog meer van die doe-sporten. Ook wordt er een stuk opgezet voor alleen oudere mensen en zullen de huisjes worden gerenoveerd’.

Sprekers met unieke concepten

Ook Michael van Hoorne van Avonturenboerderij Molenwaard deelde zijn ervaringen, een jaar na de opening van het park. Marcel Brinckman vertelde over zijn idee ‘Actiepark Heroland’, een veiligheids- en trainingscentrum, en Roger Langenbach deelde net als van Hoorne, zijn bevindingen na een jaar open te zijn geweest, met in zijn geval het park DX Adventure op de camping Lente van Drenthe. Aan het einde van de ochtend kwam Jac Siebers nog aan bod, met zijn unieke concept ‘Mind Mistery’, een themapark gebaseerd op illusies! Allemaal bijzondere, unieke en inhoudelijk sterke concepten waar eenieder van geïnspireerd raakte.

Nieuwsgierigheid gewekt tijdens presentatie 111 Wereldtrends

Tijdens de afsluiting presenteerde Hans van Leeuwen een Pre-view van de 111 Wereldtrends 2020. Waar de pakkende teaser van Cor Jansen van Exoleap, een nieuwe, nog niet bestaande, virtual reality ervaring, de mensen in de zaal nieuwsgierig deed maken naar het achterliggende verhaal.
Om op de hoogte te blijven van innovaties in de Leisure branche adviseert Hans iedereen deel te nemen aan de Studiereis naar Dubai welke van 17 t/m 21 maart 2019 wordt georganiseerd door Pleisureworld NRIT. “Ik beloof dat u volop inspiratie weer huiswaarts zult keren!”, geeft hij aan.

17e editie Recreatie Vakbeurs

Na de uitgebreide lunch en het netwerkmoment vertrekt eenieder weer, of naar kantoor, of naar de 17e editie van de Recreatie Vakbeurs in Hardenberg. Op deze beurs zijn tal van recreatieondernemers zichtbaar door middel van een stand in de gethematiseerde hallen. De beurs is nog tot vandaag 20 uur geopend.

Kijk hier voor meer informatie over de Studiereis Dubai van 17 t/m 21 maart 2019. Meer weten over een van de unieke concepten van de sprekers? Neem dan contact op met Hans van Leeuwen 06-53394506 of hans@pleisureworld.nl.

© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: