active-family-fun-park-active-constructions

Active Family Fun Park: primeur op EAS – Trade Show Barcelona

Het bedrijf Active Constructions B.V., producent van onder andere klimbossen en klimparken over de hele wereld, lanceert een compleet nieuwe standaard voor actief spelen: Active Family Fun Park. Deze nieuwe attractie bestaat uit 10 hindernissen en kan zowel in de buitenlucht als indoor worden gerealiseerd. De naam doet het al vermoeden: de attractie is gericht op meerdere doelgroepen van jong tot oud, speciaal voor de hele familie.

Met de komst van de nieuwe attractie van Active Constructions wordt alles anders: alle doelgroepen kunnen hoog tussen de bomen of de palen met elkaar ravotten en spelen. Active Family Fun Park biedt klimmen en klauteren op grote hoogte in een super veilige omgeving, dankzij de zeer speciale nettenconstructie.

Standnummer: 2648

Breng ook een bezoek aan de stand van Active Constructions B.V. en wij vertellen u alles over de nieuwste attractie: Active Family Fun Park. Ook nieuw zijn de attracties Tubing Net Adventure en Big Ball Net Adventure. Deze nieuwe attracties zijn aansprekend voor een brede doelgroep en uitermate geschikt voor attractieparken, bungalowparken, vakantieparken en natuur- en recreatieschappen.

U bent van harte welkom!

Kees Jan Verwaal
https://pleisureworld.nl//www.activeconstructions.eu

active-family-fun-park-active-constructions

active-family-fun-park-active-constructions

active-family-fun-park-active-constructions

big-ball-net-adventure-active-constructions

boomhutten-parcours-active-constructions

tubing-net-adventure-active-constructions

CategoryNoviteiten
Tags
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: