stratech-insight-dashboard

Meer tijd voor meer gasten

Een maximale bezetting op uw park, tijdbesparing, stuurinformatie en tevreden gasten zijn belangrijke uitdagingen waar u als recreatieondernemer voor staat. U wilt zich dan ook volledig op uw recreatiebedrijf kunnen concentreren, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onder andere automatisering, (online) boekingen en het verkrijgen van de juiste managementinformatie. Stratech-RCS biedt u de perfecte oplossing!

Stratech-RCS

Stratech-RCS is een compleet en goed doordacht reserveringssysteem voor de verblijfsrecreatie en stelt u als moderne recreatieondernemer in staat om uw belangrijkste doelen te realiseren. Met behulp van Stratech-RCS wordt uw bedrijfsproces maximaal ondersteund:

  • Meer (online) boekingen met op maat gemaakte boekingsstraat
  • Koppeling met touroperators en boekingsportalen
  • Gebruiksvriendelijk, flexibel en korte inwerktijd
  • Ultieme vrijheid voor uw gast met de Mijn Omgeving
  • Uitgebreide mogelijkheden op gebied van CRM en prijsberekening
  • Koppeling Facilitair Management en Enquête Integratie
  • Gedegen hardware koppelingen
  • Eén oplossing voor al uw parken

Stratech Insight

Stratech Insight is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke tool die u, met behulp van visuele weergaven, altijd en overal inzicht geeft in de actuele managementinformatie van uw recreatieonderneming.

Of het nu gaat om uw omzet, gastanalyse of bezettingsgraad; het dashboard van Stratech Insight maakt in één oogopslag duidelijk wat uw prestaties zijn en waarop u dient te anticiperen. Zo maakt u altijd de juiste beslissingen op basis van de juiste gegevens, gebaseerd op de actuele situatie of historische informatie.

Kijk voor meer informatie op www.stratechinsight.nl.

Stratech Software Solutions

Stratech heeft jarenlange ervaring in het automatiseren van recreatie ondernemingen in binnen en buitenland. Op dit moment wordt er bij meer dan 250 campings, bungalowparken, jachthavens, groepsaccommodaties en touroperators naar volle tevredenheid gewerkt met Stratech-RCS: hét reserveringssysteem voor de verblijfsrecreatie.

Kijk voor meer informatie op www.stratech.nl/recreatie of neem direct contact op met de Account Managers van Stratech.

stratech-insight-dashboard

CategoryNoviteiten
Tags
© 2020 Pleisureworld-Connect | Trendsetting in Leisure.
Top
Follow us: