Uniek vakantiepark voor hondenliefhebbers

VEENENDAAL/RADEWIJK – Prins Petfoods start deze maand met de realisatie van Prins Plaza, een groot ontmoetingscentrum en speelparadijs voor honden op vakantiepark Erve Raewyck in Radewijk, een nieuw en uniek vakantiepark speciaal voor hondenliefhebbers in het Overijsselse Vechtdal.

Op dit park komen 35 luxe, duurzame en diervriendelijke recreatiewoningen, helemaal ingericht op vakantie met honden. Er is een centrumgebouw met receptie, horeca met terras, een buitenspeelruimte voor de kinderen en een hondenschool met overdekte trainingshal, waar eigenaren onder begeleiding kunnen trainen en (dag)arrangementen kunnen boeken. Mede door een groepsaccommodatie voor grotere gezelschappen is de locatie uitermate geschikt voor activiteiten van ras- of hondensportverenigingen.

Hondenparadijs met alle faciliteiten

Heel bijzonder op het kleinschalige park vol rust en ruimte wordt Prins Plaza, een groot speelparadijs voor honden met onder meer een speeltuin, snuffeltuin, graaftuin, snuitgolfbaan en zwemvijver speciaal voor viervoeters. Daarbij hoort een terrein met een bootcamp parcours waarop mens en hond samen actief kunnen zijn. Het aanbod staat garant voor een heerlijke vakantie waarbij honden meer dan welkom zijn.

Heerlijke vakantie op maat

‘Uit ons onderzoek blijkt dat bijna 60 procent van de eigenaren hun huisdier meeneemt op vakantie’, zegt Prins experience director Mariska van Gelder. ‘Daarom organiseren we samen met experts al jaren weekenden met sport en fun voor honden, onder meer op vakantieparken. Verantwoord met hond actief zijn, om zo een nóg sterkere band te krijgen met je dier. Via Prins Plaza kunnen we het hele jaar door ondersteuning en begeleiding bieden. Zo kan het hele gezin genieten van een heerlijke hondenvakantie op maat.’

Eigen bank en douche voor de hond

De luxe 4- en 6-persoons recreatiewoningen zijn aangepast aan de natuurlijke omgeving en helemaal ingericht op vakantie met honden. De 427 tot 722 vierkante meter tellende kavels worden van elkaar afgescheiden met lage groenwallen en natuurlijk hekwerk, waardoor ze beslotenheid en rust bieden. Honden kunnen onder meer rekenen op faciliteiten als hun eigen bank en een hondendouche met föhn

Verkoop recreatiewoningen van start

De verkoop van de diervriendelijke recreatiewoningen op vakantiepark Erve Raewyck is inmiddels gestart. Wie interesse heeft, kan via verkoop@raewyck.nl contact opnemen. Prins gaat het Plaza-concept ook uitrollen op andere locaties. Naast Radewijk komt er volgend jaar zomer een Prins Plaza in Lelystad, zie voor meer informatie www.prinsplaza.nl

Complete plan van aanpak

De basis is ons Business Model Canvas waar wij voor ondernemers een totaal Plan van Aanpak opzetten. Geen papieren winkel maar concreet per onderdeel een opgezet plan waar ruimte is voor innovatie – conceptontwikkeling en een gezonde bedrijfsvoering waarin onderdelen als prijsconcurrentie, sturen op EBBITDA, marketing met een gezonde benchmark voor uw conncurrentie positie onderdeel uitmaken dit Plan van Aanpak. Met dit Plan van Aanpak kunt u naar de bank of financier die een totaal inzage heeft in het meerjaren ondernemersplan met de daarbij behorende scenario’s voor een gezonde realistische exploitatie.

Kosten voor dit Plan van Aanpak vanaf € 7.500.-

Referenties

 • Hof van Saksen
 • Landal Greenparks
 • PUUR Exloo
 • Julianahoeve
 • Aqua Best
 • Wunderland Kalkar DE
 • Beerze Bulten
 • Groepen.NL
 • Gemeenten Lelystad
 • Gemeente Zwolle
 • Midden Limburg
 • Provincie Drenthe
 • TCV Terschelling
 • Kontour Vastgoed
 • Eiland van Maurik
 • Camping Betuwe
 • Dagvoorzitter- Spreker – Pannellid – Commissariaat RVC

  Trendwatcher en adviseur Hans van Leeuwen staat in de recreatiesector bekend om zijn directheid en ongezouten mening over trends en ontwikkelingen in leisure. Dat zij hiermee scherp aan de wind zeilt, zorgt ervoor dat bij menigeen soms de haren recht overeind gaan staan. Richard de Bruin heeft mijn zijn gevoel voor innovatie veel overheden en bedrijfsleven van nieuwe producten en diensten voorzien. Met zijn vooruitziende blik loopt hij in  ruim 30 jaar vaak een stapje vooruit.

  Hans en Richard leveren met hun professionele oog voor de juiste leisure trends een positieve bijdrage in de recreatiesector, al was het maar omdat zij iedereen op scherp weet te zetten en voor menig recreatieondernemer een spiegel is.

  Met veertig jaar ervaring in de vrijetijdsindustrie weet Pleisureworld op scherpzinnige wijze te bepalen waar het in de toekomst naartoe zal gaan. Nauwgezet houden wij de consumententrends in de gaten en weten wij hoe de klantreis van de toekomst eruit ziet. Op zoek naar een dagvoorzitter, spreker, pannellid, een nieuwe commissaris of toezichthouder? Pleisureworld komt met leisure expertise en brengt het met passie. Bekijk hieronder de mogelijkheden.